2011 m. birželio 4 d., šeštadienis

Spurgos

Visada skanios, visada tobulos :) Dažniausiai gaminu tik pagal šį receptą, nes jau senei patikrintas, ir žinau, kad visuomet bus skanios, iš vienos normos net neapsiimu gaminti, nes smaližių namuose daug, taip kad, jei jau gaminamos spurgos, tai iš dvigubos normos :)


Reikės:


2 pak. varškės
3 kiaušiniai
9-10 šaukštai miltų
4 š. cukraus
1 arb.š. vanilinio cukraus
3 š. degtinės
1 arb.š. sodos(nugesinti)


Kiaušinius su cukrumi išplakame, sudedame vanilinį cukrų, varškę, miltus, degtinę, nugesintą sodą ir išminkome. Formuoti spurgas(jei tešla limpa prie rankų, sutepti rankas aliejumi ir tada formuoti rutuliukus) ir virti įkaitintame aliejuje. Nedaryti per daug didelių, nes kitaip bus žalias vidus.


Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą