2011 m. birželio 23 d., ketvirtadienis

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su pudingu

Skanumeeeeeelis :P

Reikės:

0.5 kg. sluoksniuotos tešlos
braškių
migdolo drožlių
cukraus pudros
kiaušinio trynio
braškių želė


Pudingui:


300 ml. pieno
100 ml. cukraus
50 gr. krakmolo
kiaušinis




200 ml. pieno užvirinti. Cukrų, krakmolą ir kiaušinį išplakti su likusiu 100 ml. pieno ir plona srovele pilti į užvirintą pieną, ant mažos ugnies maišant virti, kol pudingas pradės tirštėti. Nuimti nuo ugnies ir atvėsinti.


Sluoksniuotą tešlą atitirpinti susipjaustyti gabalėliais, dėti įdarą, sutepti kiaušinio plakiniu kraštelius, užspausti, pabarstyti migdolo drožlėm ir kepti, kol gražiai paruduos.
Išėmus papuošti braškėmis ir užpilti ant braškės šiek tiek želė. Atvėsinti.
Pabarstyti cukraus pudra.

Skanaus!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą