380g. miltu
40g. kakavos
175g. cukraus
1 kiausinis
250g. sviesto (as dėjau margariną vilnius )
150g sokolado
apibarstymui kokoso drožlių
Dubenyje persijoti kakavą ir miltus ir padaryti duobutę. Į ją įberti cukrų ir įmušti kiaušinį , su dalimi miltų sumaišyti minkštą tešlą .
Suberkite tarkuotą (su burokine tarka) sviestą , suberkite likusius miltuss ir greitai užminkykite tešlą .
Iš tešlos susukite pieštuko storio virvelę ,supjaustykite mazdaug 18 cm. ilgio pagaliukais ir susukite riestainiukus .
Dekite i skardą išklotą kepimo popieriumi ir kepkite 20min. 200C. jau įkaitintoje orkaiteje .
Šokoladą ištirpinkite įstatę indą į kitą indą su verdančiu vandeniu ( as dar įpyliau penkis didelius šaukštus pieno į ištirpintą šokoladą) .
Riestainiukus aptepkite ( as kišau viršų į šokoladą ) šokoladu ir apibarstome kokoso drožlėmis, arba kuo turime. Palaukiame kol šokoladas apstings ir ragaujame.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą