Tikras gaivumėlis.
Reikės:
2 vištų krūtinėlės
1 šaukštelis kario
druskos
pipirų
3 kriaušės
3 avokadai
150g graikiškų riešutų
padažui:
250 ml majonezo
2 šaukštai garstyčių
1 šaukštelis kario
Nedideliais gabalėliais supjaustyti vištieną. Pagardinti kariu, druska, pipirais ir keptuvėje apkepti. Atidėti į šalį, kad atvėstų. Kriaušes ir avokadus supjaustyti griežinėliais, graikiškus riešutus susmulkinti. Sumaišyti padažui skirtus produktus.
Didelėje lėkštėje(tik negilioje) viską gražiai sluoksniuoti: pirmas sluoksnis kriaušių, ant jų avokadai ir vištiena. Ant viršaus užpilti padažo ir galiausiai dar apibarstyti riešutais.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą