Reikės:
350 ml. pieno (3,2 proc.)
75 g. sviesto
120 g. rudojo cukraus
170 g. miltų
3 didelių kiaušinių
Puodelyje ištirpinkite sviestą, pieną bei cukrų. Kai užvirs išjunkite, maišant supilkite persijotus miltus, maišykite kol masė taps vientisa, atšoks nuo sienelių ir sukibs į kamuolį.
Masę atvėsinkite.
Į atvėsintą masę įmuškite po vieną kiaušinį ir gerai išmaišykite. Galite maišyti mediniu šaukštu arba su mikseriu (tešlai maišyti antgaliais). Nuotraukoje po kaire matosi masės konsistencija po 2 kiaušinių, belieka tik trečią išmaišyti ir masė bus paruošta.
Paruoštą tešlą sudėkite į konditerinį maišelį su norimos formos antgaliu.
Į kepimo skardą įtieskite kepimo popierių ir išspauskite nedidelius pyragaičius.
Dėkite į įkaitintą iki 180-190°C orkaitę ir kepkite apie 15 minučių arba kol paviršius gražiai paruduos. Laikas priklauso nuo sausainėlių dydžio.
Skanaus
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą