2012 m. balandžio 15 d., sekmadienis

Guliašas

Visada darau pagal tą patį receptą, kitokio jo net neišsivaizduoju, nes jis man tobulas :)

Reikės:

700- 800 gr mėsos (naudojau kiaulienos sprandinę)
2 morkos
2 svogūnai
2-3 rauginti agurkai
mėgstami prieskoniai
grietinė, garstyčios, pomidorų padažas
Kiaulieną supjaustyti nedideliais kubeliais, paprieskoniuoti, įdėti kelis šaukštus majonzo, ir padėti į šaldytuvą keletai valandų, kad pasimarinuotų.
Mėsą pakepinti keptuvėje, po to sudėti į puodą, įpylti vandens ir troškinti. Kol mėsa troškinasi sutarkuoti morkas ir žiedais supjaustyti svogūnus. Juos pakepinti keptuvėje, kol suminkštės ir sudėti į puodą su mėsa.

Tada pagaminti padažą: nusemti truputį sultinio nuo troškinamos mėsos, įdėti grietinės, pomidorų padažo ir šiek tiek garstyčių. Įmaišyti šaukštą  miltų, kad padažas būtų tirštesnis, viską išplakti ir supylti į puodą su mėsa bei daržovėmis, viską gerai išmaišyti.
Agurką sutarkuoti ir taip pat sudėti į puodą, viską dar šiek tiek patroškinti.


Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą