2012 m. birželio 26 d., antradienis

Estiškas kringelis

Labai primena kaimišką bulką

Reikės:

120 ml. šilto pieno
2 šaukštai cukraus
1 kiaušinis
30 gr. margarino
11 gr. sausų mielių
300 gr. miltų

Aptepimui:

50 gr. margarino
3 šaukštų cukraus
1 šaukšto cinamono
sezamo sėklų

Į šiltą pieną suberti cukrų ir mieles, leisti šiek tiek pastovėti. Miltus persijoti su druską, įmaišyti plaktą kiaušinį. Sudėti minkštą margariną ir pieno mišinį. Minkyti tešlą apie 10 min. Pastatyti šiltai maždaug valandai, kol pakils dvigubai. 
Suformavus dar palaikyti,kol pakils ir kepti 180 C 20 min.
Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą