2012 m. kovo 3 d., šeštadienis

Maltos kalakutienos kepsneliai

Reikės:

700g maltų kalakutų krutinėlių
7 vid. dyd. pievagrybių
2-3 svogūnų
100 g sūrio
majonezo
prieskonių



Maltą mėsą paprieskoniuojame mėgstamais prieskoniais. Tuomet susmulkiname svogūną ir apkepame aliejuje kartu su smulkintais pievagrybiais. Formuojame norimo dydžio kepsnelius iš mėsos, ir ant jų tepame majonezo(aš šį kart padariau taip: majonezas+pomidorų padažas+įspaudžiau česnako ir tada tepiau ant kepsnelių) dedame pievagrybių ir svogūnų masę, ir kepame 180C temperatūroje apie pusvalandį, tada uždedame tarkuoto fermentinio sūrio ir dar pakepame 10 min.

Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą