2011 m. liepos 11 d., pirmadienis

Armonika iš sprandinės

Labai skani, sultinga, minkšta mėsytė, o ir aromatas nepakartojamas namuose kai ji kepa :)

Reikės:


1.5 kg. sprandinės
didelio svogūno
pomidoro
gabalėlis mocarelos sūrio
pakelis pjaustyto rūkyto sūrio (naudojau nidos)
kelios skiltelės česnako
majonezo
mairūno
kmynu, druskos, pipirų, sausų garstyčių miltelių, paprikos miltelių


Sprandinę susipjaustyti mazdaug 1.5 cm juostelėmis, pjauti ne iki galo, palikti kokius 2 cm. neperpjautus.
Mėsą pabarstyti kmynais,druska, pipirais, garstyčių ir paprikų milteliais, įtrinti.
Susipjaustyti mocarelą, pomidorą ir svogūną.
Kiekvieną įpjovimą ištepti majonezu, dėti skiltelę pomidoro, svogūno ir sūrio, sūrį reikėtų sluoksniuoti, į vieną rėvelį baltą, į kitą geltoną sūrio gabalėlį.
Susluoksniuoti visą mėsą, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir apibarstyti spaustu česnaku.
Dėti į foliją, sandariai apsukti ir kepti įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje apie 90 minučių.
Likus 10 min. iki kepimo pabaigos atidengti foliją.

Skanaus!!


 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą