2011 m. lapkričio 1 d., antradienis

Vištiena kinietiškai

Reikės:

500g vištienos filė
pusė pakelio krakmolo
4-5 kiaušinių baltymų
sojų padažo
aliejaus
ryžių

Vištieną supjaustyti labai smulkiais vieno kąsnio šiaudeliais, pamarinuoti trumpam sojų padaže, galima dar įdėti druskos, ar vištienos prieskonių. Tuomet imame vištienos gabalėlius ir pamirkome kiaušinio baltymų plakinyje ir krakmole, ir viską dedame į įkaitintą keptuvę.  Kepti kol gražiai apskrus.

Saldžiarūgštis padažas:
3 šaukštai šviežiai išspaustų citrinos sulčių
2 šaukštai medaus
2 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai aliejaus
5-6 skiltelės susmulkinto česnako

Tereikia viską sumaišyti ir pakaitinti, kad ištirptų medus.

Iškepus mėsai, viską sudedame į keptuvę ir patroškiname 2-3 minutes.

Garnyras: ryžiai ir daržovės

Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą